En annan slags måndag..

Annandag påsk och sista dagen på påkeledigheten. I alla fall för mig, många andra har ju barn och är på resor till solen eller fjällen. Själv hade jag gärna suttit med på planet i morgon med Cissi & hennes barn Tyra & Theo.

imageIstället för en flight till Malaga börjar min arbetsvecka med en inspelning av en vad man skulle kunna kalla ”infofilm” med Hanna. Start 08.30 på Söder och inspelningen sker i en lägenhet. Filmen kommer i sin slutversion vara max en minut men det tar alltid ett gäng timmar med förberedelser etc innan den där minuten är inspelad och klar. Blir hur som helst bra att träffa Hanna,  var ett tag sedan vi sågs. Tyvärr ju hennes pappa hastigt bort för några veckor sedan:(

imageAllt ska ändras hela tiden.. Nu är det Instagram som tydligen ska ändras så att inläggen inte kommer i kronologisk ordning om inte ens följare går in och trycker på ange notifikationer. Orkar inte med att det ändras överallt och ska uppdateras hit och dit. Facebook till exempel tittar jag nästan aldrig på längre. Inläggen kommer ju i helt osammanhängande ordning, eller så är det jag som inte fattar logiken vilket inte skulle vara speciellt förvånande..

imageEfter Husmanskost & påskar blir det i dag hemmagjord hamburgare. Inte fryst hamburgare utan på köttfärs. Sallad, tomat & lök – pommes frites hoppar jag över.  Har inte varit och handlat i dag så jag får hushålla på snuset, det håller på att ta slut. Ska ikväll när jag tittar lite på TV oxå göra inköpslistan för mat tisdag-torsdag. Inklusive lite frukostmat.

Efter inspelningen med Hanna i morgon ska jag träffa Figge. Han den stackarn var ju på sportlov och fick sedan diskbråck så han har varit borta i fyra veckor nu. Daniel åker på semester i morgon så då passar det verkligen bra att Figge är tillbaka. Vi ska hinna med rätt mycket den här veckan som sagt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.