Så mycket bättre blir bättre..

imageIngen nyhet, jag vet, men för mig som älskar Weeping Willows och framförallt Magnus Carlsons röst är så klart supernöjd med att han ska vara med i 2016 års säsong av Så mycket bättre. Han har ju skrivit ett gäng bra låtar som det ska bli intressant att se hur de andra tolkar och hur han kommer tolka andras (säkert med lite Weeping Willows sound). Ja, det ska bli intressant och kul att se när det blir dags. De ska ju även ut på turné i sommar, ska försöka få till det och gå se någon.

Hundaåringen vet jag inte om jag tyckte var så värst bra. Andra halvan såg jag med ett halvt öga samtidigt som jag äntligen lyckades få till det med mitt lösenord på mitt Apple-id. Har ju inte kunnat ladda ner appar eller uppdatera några heller för den delen men nu ikväll fick jag till det. Rena rama miraklet så oteknisk som jag är. Nu ska jag bara lära mig hur man kan ha mer än ett Instagram konto, vill ha ett för Happy Planet oxå. Får väl kolla med någon lite mer teknisk än mig, en rätt lätt uppgift men det är ju inte givet att alla vet just det där med Instagram. Men någon ska jag väl kunna hitta kan man tycka och tro.

imageI morgon ska jag ha en ordentlig genomgång av inboxen och få undan och besvarat så många mejl som möjligt. Sedan ska jag försöka få till mötet och överlämningen av allt med bostadsrättsföreningen med Ellen. Lite jobb med andra ord lär det bli i morgon.

Nu däremot en stunds lyssning av Det femte hjulet innan ”skönhetssömnen” som är välbehövlig..

Kram

2 reaktioner på ”Så mycket bättre blir bättre..”

  1. Hej fina! Gå in på dig själv på IG. Högst upp till höger hittar du ett ”kugghjul”. Gå in där, och scrolla sen ned tills du hittar ”Lägg till konto”…
    Sen är du på banan! Kraaaaam
    /Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.