Löwengrip..

imageBlondinbellas skönhetsserie växer så det knakar både vad gäller antal produkter och omsättning. 25 år, 2 barn och driven och duktig. Man blir ju nästan rädd när man kommer på att man snart fyller 52 år. Men ålder är bara en siffra och 50 är det nya 40 så får jag tänka. Samtidigt kan jag tycka att det är skönt att bli äldre så jag har absolut ingen åldersnoja. Men den kanske kommer, det vet man aldrig. Hur som helst så kanske man skulle prova en ansiktsscrub från serien Löwengrip. Prisvärda produkter verkar det vara om man ska tro på det som skrivs. Precis som kroppen behöver ansiktet oxå en ordentlig genomgång inför våren. Bort med alla trötta, vinterbleka hudceller. Det låter väl som en klok ide’.

imageI morgon ska jag handla, eller kanske är smartare att göra på tisdag kom jag på när de hunnit få in nya varor i butikerna. Annars ör det väl risk att det både är urplockat och det som finns sjunger på sista versen. Nej, tisdag får det bli. Ska vara som en äkta husmor och planera veckans vardagsmiddagar och storhandla. Masdor av tomater och avocado, jag bara måste lära mig att  äta lite på morgnarna. Såg någon reklam om något nytt knäckebröd oxå som verkade jättegott. Ja, det börjar ju i morgon med den där livsbalans genomgången som jag hittade i Amelia. Perfekt att börja på en ledig dag.

imageHar googlat lite och kommit fram till att den här kroppsscrubben från Rituals verkar bäst. Havssalt, jag som älskar havet, kan riktigt könna hur ren och fräsch kroppen kommer kännas efteråt. Så får man väl köra en gång i veckan eller något så att effekten håller i sig. Kommer få så mycket energi att jag kan jobba på snabbare och bli klar med all administration och sedan fokusera på vila, lite Marbella och så lite annat. Helt sysslolös är jag inte född till att vara, men hädanefter ska det vara med måtta. Har redan börjat känna att jag får mer energi genom att laga ordentliga middagar varje dag. Inte ett hel- eller halvfabrikat så långt ögat nått den sista veckan. Har till och med ätit frukost några dagar, ska inte överdriva kanske det varit två men ett framsteg. Ska köpa havregryn, mjölk & äppelmos kom jag på. Behöver verkligen mjölken för mina ben och har alltid älskat havregrynsgröt. Nej, nu får jag sluta så att jag inte blir så ambitiös så att det inte blir någonting av någonting.

Dags för Femte hjulet & så skönhetssömnen på det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.