Konstrunda på Österlen..

imageVarje påsk går den traditionsenliga Konstrundan på Österlen av stapeln. Det är konst överallt, i utställningssalar & hemma hos både kända och ”okända” konstnärer. En riktigt trevlig och mysig tradition där hela Österlen lever upp och ”pilar” med Konst hittar man överallt. Ann-Marie brukar ställa ut i Vitemölla varje år och säljer tavlor hon målat under året. Jättekul! Själv har jag verkligen ingen talang när det gäller att rita och måla. De enda ”alster” jag lyckats åstadkomma var från sådana där färdigtryckta ark med förtryckt mönster och instruktioner vilka färger man skulle använda på i de olika detaljerna. Om nu någon är så ”gammal” att de minns dom, men de finns nog kvar på någon undangömd plats i dagens leksaksaffärer.

imageDen efterlängtade solen kom till Stockholm i dag – hurra! Så länge det var sol var det riktigt varmt och skönt men nu när det försvunnit så sjönk temperaturen rejält igen.

Pratade en lång stund med pappa i dag, det var ett tag sedan. Han är i Marbella och satt i solen på altanen och hade det bra. Längtar till Marbella, det gör jag verkligen men det lär nog dröja ett gäng veckor innan jag kan åka ner. Vi får se hur det blir med planering och hur snabbt det kan jobbas i kapp. Men i april blir det inte för då händer det som sagt en hel del.

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.