Hundraåringen & SJP..

imageEfter lite sill, potatis & annat påskaktigt har jag slagit mig ner i TV-soffan för att se Hundraåringen som klev ut genom fönstret. Jag är väl en som till nästan en slags minoritet eftersom jag inte läst boken. Vet att många som läst boken blev besvikna på filmen, så brukar det ju väldigt ofta vara. Hur som helst så löper jag inte den risken men det är ju inte säkert jag tycker filmen är bra för det. I vilket fall som helst så kan man ju inte bli annat än imponerad av smink/mask att få Robert G att se om än inte som 100 år men gammal på ett grymt naturligt sätt. Det lär ha kostat en och annan krona att filma den så tur att den gick så bra på bio.

imageSåg Ellos nya reklamfilm. De hårdsatsar verkligen på många sätt. Sortimentet är helt annat än förr, de är ensamma sponsorer av Podcasten Säker stil och har nu Sarah Jessica Parker i sin nya reklamfilm. Reklaminvesteringar som lär kosta MYCKET pengar. Men man är ju som vanligt lättpåverkad så rätt var det är så är jag väl inne på Ellos hemsida och kollar runt:)

Principen som jag satt, en in och en ut håller jag fortfarande på så får väl gå igenom ”sortimentet” och lägga upp lite nya Tradera annonser i veckan. Har ju faktiskt gått riktigt bra att sälja där. Använder man inte vissa kläder är det ju bra att få lite betalt för dem istället för att de blir hängande på en galge.

När Kathrine kommer hem är det prio prio med Ansiktsrengöring och nattkräm som hon säljer. Jättebra produkter från Mary Kay. Rekommenderas!

Kram


 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.