Påsk i Marbella..

imageKänns som om man väldigt gärna skulle vilja flytta sig lite geografiskt. Marbells just nu vid 17.30 är det 25 grader och sol, här är det väl ca 5 grader och grått. Men då får man se till att tända massa ljus, laga god middag och ha det ”innemysigt” i stället. Påskmat blir det inte i dag utan det får vänta till i morgon.

Jag ska nog titta på Lets Dance ikväll, det var evigheter sedan jag såg något avsnitt av det. Men har snappat upp att Bianca Ingrosso är favorit, inte så konstigt kanske.  Sedan börjar det en ny serie Fina familjen, eller vad den nu heter, med David Hellenius. Har bara sett en trailer men den verkar värd att titta på.

På söndag hoppas jag kunna ha ett överlämningsmöte med Ellen & Jutta gällande all administration för bostadsrättsförningen. Så skönt när det är överlämnat och jag kan släppa det. Mindre jobb som sagt..

Innan påskhelgen är över måste jag komma ihåg att skicka ett meddelande till Jenny om klipp & Olaplex tid. Min hemmatoning gjorde väl håret lite bättre men långt ifrån så att jag är nöjd. 13/4 är det bokrelease tillställning och då skulle jag verkligen se bättre ut i håret och piggare överlag. Får jobba på det.. Genom att jobba mindre och ta hand om mig själv ordentligt varje dag. Har blivit grymt mycket bättre på att laga och äta ordentlig mat varje dag, ett steg på vägen i alla fall. Mer vardagsmotion och frisk luft varje dag är kommande steg/åtgärd. Bara att bestämma sig och sluta skylla på att man inte har tid.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.