Nu borde man väl..

image..vara ”safe” med att det inte är totalt kaos i matbutiken och ”våga” åka åka & handla utan att trängas och stå i evighetslånga köer. Risk finns förvisso att vissa saker är slut men då får det vara det, är ju inte så petnoga med påskbuffén. Sill lär de väl i alla fall ha kvar får man hoppas. Mat til hela påskhelgen är uppskriven på inköpslistan så att man ska slippa fara fram och tillbaka till affären. Så snart dags att ge sig av med andra ord.

imageSedan hem och ”piffa” till det lite i alla fall, men inga påskkycklingar i varje hörn här inte. Har det mesta av det sk påskpyntet i Skåne och har absolut ingen lust att slänga pengar på massa nytt. Det var nog åratal sedan jag firade påsk i Stockholm. Solen som utlovats har jag tyvärr inte sett till än så länge, men den kanske kommer.

Lyssnade ungefär en timme i går på boken Femte hjulet och hade inte läst den tidigare. Den verkar oxå vara en sådan där ”när man ska sova bok”. Den får med andra ord hänga med några kvällar till för den kommer jag lyssna klart på. Borde nog börja träna lite själv förresten på att läsa högt. Det är ju dags väldigt snart att sätta sig i studion och läsa. Nervös 😱 Måste tänka på att inte läsa för fort och dessutom hålla samma tempo så att det inte blir en sådan där bok som man inte kan lyssna klart på för man står inte ut med rösten som läser. Det är några veckor kvar innan den släpps men jag känner att min egen ”nervositet” ökar för varje dag.. Måste fortsätta mantrat att det blir som det blir och inte ställa vare sig för höga krav på mig själv eller boken som sådan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.