Let’s Dance..

imageTittade på Let’s Dance som planerat. Bianca Ingrosso verkar ju både trevlig och ”ha dansen i blodet”. Inga divalater utan bara charmig. Fullt lika charmig tror jag inte hennes fotokompis är, i alla fall inte om man tänker på hur hon var i Svenska Hollywoodfruar och lite annat. Tror inte hon kommer bli långvarig i tävlingen. Thomas Wassberg var ju utan konkurrens sämst men han har något som tex Isabel Adrian inte har och det är folklighet. Det ska man absolut inte underskatta. Johan Rabeus var väl heller ingen stjärndansare så inte så otippat att han åkte ut. Kommer inte följa varje vecka men någon gång då och då kommer jag nog titta. Finaste Familjen däremot kommer jag nog se, den verkar lovande och sedan älskar jag när det är inspelat i Stockholm.

imageNär jag var med Hanna i Kummelby kyrka för en månad sedan eller så fick jag en Goodie bag. Glömde totalt bort den och kollade i dag. Var lite allt möjligt i den schampoo mm och ett nummer av Amelia. Läste den i dag och hittade något slags program uppbyggt på sex veckor för att få bättre livsbalans. Perfekt för mig just nu så på måndag börjar jag. Har snabbt skummat igenom och det verkar vara precis lagom, dvs inte överambitiöst så att man tvingas ge upp efter första veckan. Nu jäklar ska jag göra allt för att vara disciplinerad och följa de olika stegen. Känner mig piggare bara av att tänka på det, för precis så är det att allt ”sitter i huvudet” och därmed din vilja och inställning.

Hoppas att den där solen som utlovats behagar visa sig i morgon. Det lär jag knappast vara ensam om att hoppas på.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.