Aftonbladet..

image

I dag har första intervjun om boken genomförts. Kommer publiceras lite längre fram. Jag var inte med vilket jag är mer än tacksam över:) Ju längre från rampljuset desto bättre mår jag. Extra mycket nu eftersom det inte är jag som är i fokus och dessutom verkligen debuterar som ”författare”. Börjar faktiskt bli nervös, tänk om boken sågas med fotknölarna för att den är så dåligt skriven. Första två veckorna i april kommer jag nog vara mer än bara lite nervös. Ja, det återstår att se. Bara den säljer bra och laddas ner mycket från Storytel så får väl de som nu vill tycka att den är dåligt skriven göra det. Det är i alla fall det bästa jag kunnat åstadkomma och det på mindre än två månader så det räcker för mig, sedan får andra tycka eller inte tycka vad dom vill. Nu kommer jag definitivt inte börja skriva en ny bok i morgon men oavsett vad som händer kommer jag fortfarande älska att skriva. Vem vet, jag kanske skriver något nytt längre fram. Men absolut inte nu. Nu har jag fullt upp med allt annat som ska bli klart och i liten skala påbörjas. Jobba mindre är mantrat som råder.

imageFick ju dom fina glasflaskorna av Daniel med en mängd ingredienser till för att blanda en ”mirakeldryck” Det är dags nu igen, att blanda en ny blandning av ingredienser till en ny mirakeldryck. Min förkylning vägrar släppa, har nu varit förkyld i en vecka. Den blir klart bättre men helt borta är den absolut inte. Nu ska jag se till att mirakeldrycken ser till att fixa det, sedan ska jag komma ihåg att dricka den varje dag så jag håller alla förkylningar borta. Ett nytt rör med Berocca ska oxå införskaffas för det ger bra energitillskott.

I dag fick vi äntligen en glimt av våren, solen så efterlängtad visade sig hela dagen. Det ger lika mycket energi som Berocca. Minst. Inköpslistan ska skrivas i kväll och kylen fyllas på med massor av gott. Lite sill och annan påskmat får väl oxå införskaffas men bara till en dag. Det är annars något jag tycker är jobbigt med högtider som jul och påsk – man köper och lagar så mycket mat att man äter tex julbord i flera dagar. Till slut är man så trött på det så man tänker att man aldrig mer vill äta julmat. Julen firade jag ju helt ensam, (inte helt sant Karisma och Tintin var ju med) men då hade jag hur som helst inte ens en sillbit så nu till påsk kan faktiskt tycka att det ska bli gott.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.