Te, soppa & sömn..

imageFörkylningen har verkligen hållt i sig bergfast kvar hela dagen och kvällen. Druckit massor av koppar med te, några glas med Berocca men är fortfarande precis lika förkyld. Sovit i två pass på dagen. Före och efter mötet som var 14-17. Som tur var hemma hos mig så jag slapp ge mig ut. Trots de där extra sovpassen är jag lika trött nu. Sömn är bästa botemedlet så det är bara att sova på.

Mötet i dag gick bra och jag hoppas att jag inte smittade dem med min förkylning. Har inte hunnit rensa och svara på alla meddelanden och mail men får väl använda morgondagen till det. Tänker hålla mig inne i morgon också. Lite har fått betat av men långt ifrån så mycket som jag hade hoppats att jag skulle klara av i dag.

imageHade som tur var en burk köttsoppa hemma så jag har i alla fall fått i mig mat. Ingen kycklingsoppa som i alla amerikanska filmer men soppa som soppa den kommer säkert hjälpa till att få förkylningen att bli väsentligt böttre till i morgon.

I går när jag var en kortis i Fältan såg jag både på det lilla torget utanför och i blomsteraffären inne i Fältan alla blommor. Det riktigt lös vår om allt, tulpaner och precis hur mycket blommor i alla de färger både för inom- och utomhus. Fick lust att typ köpa hur mycket som helst och fylla vaser med alla dessa helt underbara vårblommor.

Nu ska jag lyssna på en ljudbok som är så perfekt för det gör liksom ingenting om man somnar och råkar missa tex en kvart av det som återstår på den förinställda tiden. En perfekt bok när man är trött och förkyld helt enkelt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.