En Bamses dunderhonung tack..

Ja, en burk dunderhonung skulle inte sitta fel just nu. Har korrläst och gjort små justeringar till ögonen gått i kors, tyvärr hade den ”riktiga” korrekturläsaren missat lite väl mycket:( Sedan var hon på väg på semester till Thailand så den sista fick jag ta själv (korrekturläsningen alltså). Inte riktigt vad jag vare sig planerat eller hade tid med. Men nu är det gjort och ivägskickat. Så skönt.

Mindre skönt är det att jag igen åkt på en sådan jäkla förkylning. Har ingen feber eller så men är grymt förkyld. Skulle önska att jag kunde ”sjukskriva” mig i dag men det har jag inte riktigt tid med. Kommer hålla mig hemma hela dagen och har bara ett möte så jag kan ändå ta det lite lugnare än normalt. Dom här förkylningarna som jag åker på typ hela tiden brukar gå snabbt över så till helgen är den säkert helt borta igen.

imageI dag är med andra ord en perfekt dag att komma i kapp med alla meddelanden. Mail, sms, messenger mm. Har även ett gäng telefonmeddelanden och samtal att ringa. Tror jag ska läsa in ett ännu tydligare meddelande om att inte lämna meddelande på telefonen utan skicka sms istället.. Får bli en sådan dag där jag jobbar ikapp lite sånt helt enkelt.

Man borde ju egentligen ge sig ut, ser hur solen skiner ute och våren känns nära nu. Äntligen! Men det skulle väl bli kallare igen nästa vecka enligt någon väderprognos men vi får hoppas att de har fel. Nu vill man verkligen ha vår på riktigt, förvisso är det ju bara mitten på mars men ändå. Påsk är det väl oxå nästa vecka, kommer bli en lugn sådan känner jag.

Andra veckan i april lanseras boken och innan dess ska jag ha hunnit läsa in den till Storytel. Inte så bra att göra det just nu när jag är superförkyld men måste nog börja nästa vecka. Går inte att läsa in allt på en gång även om boken inte är så lång men jag är ju allt annat än proffs på att läsa in böcker så det kommer nog ta ett gäng timmar, uppdelade på några olika dagar.

Ska även försöka få till lite hemma SPA i dag. Är egentligen i akut behov av ett frisörbesök men fuskar lite med det och gör en hemma toning av håret och en super inpackning. Det behöver verkligen mitt hår just nu.  Skulle egentligen vilja gå på en heldag på SPA för rekonditionering som man typ gör på bilar, men det får bli lite längre fram.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.