Som vanligt..

imageEn glad segrare, svenska folkets favorit och en poäng efter Oscar Zia av den internationella juryn. Den inledningsvis förhandstippade Molly Sanden blev friad till för andra gången och offentliggjorde det mitt i alltihop under devisen ”att hon ändå var den största vinnaren” typ. Massa reaktioner på det, var det för att ta fokus från Frans eller vad var anledningen. Om det har det tyckts både det ena och det andra. Är Frans låt ett plagiat? Samma fråga varje år och det kommer nu att utredas. Han är chanslös i Eurovision uttalar sig andra bergsäkert. Ja, en helt vanlig dag efter en Mello final helt enkelt. Ett undantag dock.. Christer Björkman var inte lika glad efter finalen i går som han varit de två senaste åren, det är jag rätt säker på. Han såg nog framför sig en väldigt hög risk för att hans dröm om ett äkta Hat trick gick om intet när hans favorit Molly bara blev sjua. Jag ska inte uttala mig å hans vägnar men det är ett litet land och inte så svårt att förutse hur Mr Björkman tänkt sig. Han överlevde nog att Molly inte vann men hade nog mycket hellre sett Oscar Zia eller Wiktoria som vinnare. Nog om Mello, det går som det går i maj. Frans låt är hur som helst bra och det var befriande skönt att slippa laser och annat vi sett lite för mycket av de senaste åren.

imageI dag har jag inte legat på latsidan, söndag till trots. Ett fyra timmars möte, ett bokslut (förvisso ett lätt sådant) och så genomläsning och lite korr i boktexten. I morgon efter ett gäng möten sätter vi oss 16.30 och går igenom rad för rad i hela boken för att sedan trycka på knappen för tryck. Jag måste då direkt boka in studiotid med Kid så att den blir inläst i lugn och ro. Det har varit ett gäng korr vändor nu för det är alltid något som X kommer på, vill lägga till eller så men i morgon när vi stänger datorn för kvällen är det för sista gången. Annars kan man hålla på och justera lite här och lite där i precis all oändlighet. Tid är det minsta vi har så det bara måste vara klart i morgon, det får ta den tid det tar helt enkelt. Så lång dag väntar.. Ser ju fortfarande både trött och vinterglåmig ut så i morgon får jag gå upp i tid och ta fram STORA mirakelväskan..

Nu ska jag lyssna på någon lugn bok med behaglig röst så att jag somnar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.