Frans..

imageJa, så blev det som jag och ungefär alla andra trodde efter att ha sett honom i sista deltävlingen i Gävle, han vann alltihop den unge Frans. Jag hann inte riktigt hänga med var Molly hamnade men det var väl 4-5:a eller något, säkert en stor besvikelse för henne. Men hennes låt kommer spelas om och om igen den oxå för det är absolut ingen dålig låt. Kul med Wiktoria oxå, två typ okända nykomlingar i topp. Hennes låt är också riktigt bra.

imageDet som förvånade mig  var att Samir & Viktor inte fick fler röster av de svenska rösterna. Trodde att massa barn skulle rösta på dem, men där hade jag fel eftersom de fick näst minst röster av svenska folket. Minst röster David Lindgren och det har väl något liknande när han var med i finalen sist. Nog om Mello. Nu har vi en vinnare som vi genast spekulerar i ska vinna hela Eurovision, precis som vi alltid gör:)imageHar ju ett antal bollar i luften, ett ben i det som ska bli historien och ett ben i det som ska bli framtiden. Inte helt lätt att hålla koll på alla bollar i luften hur många To Do listor man än gör. Så i kväll har jag gjort en pärm uppdelad på alla olika delar och får då lättare en översikt av vad som ska göras per område/företag. Bara jag hade satt ihop pärmen och börjat lista projektvis så kändes det lättare. Korkat att jag inte gjort det tidigare för det är ju inte direkt raketforskning som krävs för att komma på något så simpelt som en bättre översikts struktur. Strunt samma, nu har jag i alla fall gjort det och kommer jobba parallellt med pärmen och To Do listan. Då ska jag förhoppningsvis kunna få bättre koll och slippa känna att jag har 50 saker i huvudet utan 50 saker på papper och på ett strukturerat sätt. Har ju haft viss struktur innan så jag har inte bara haft det i huvudet men det här sättet känns väsentligt mer strukturerat och kommer innebära mindre stress.

I morgon söndag har jag ett möte med Cissi D och några telefonsamtal. Sedan planerar jag ett hemma SPA oxå, det kommer göra kropp och själ gott. Bra uppladdning inför nästa vecka som kommer bli ganska intensiv. Ska börja köra ut lite grejer till Bullerbyn redan nästa vecka. Teresa & Zenon är ju i stan och städar varje dag, då kan de komma förbi och ta med sig lite varje dag eftersom de ändå är i närheten och ska ut till Värmdö där de bor varje kväll. Om jag hör fågelkvitter här så är det ju ingenting mot vad man hör i Bullerbyn 🐧

Podd eller ljudbok ikväll? Får kolla om jag hittar någon bra bok att lyssna på eller leta mig tillbaka i Denise Rudbergs bok. Glömde tidsinställa och somnade så den var typ slut när jag vaknade. Lyssnar rätt lågt just av den anledningen att jag ska kunna somna, men då är det en fördel att komma ihåg tidsinställningen..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.