Divorce Season & fågelkvitter..

imageIgår lyssnade jag på Veckans Bläcka och fick då lära mig (avdelning onödigt vetande) att nu har ju alla stora galor varit som tex Oscars galan mm. Den perioden kallas då i Hollywood Award Season. När den är över, så kommer den redan planerade skilsmässo-säsongen. Alla som bestämt sig för att skiljas men velat vänta till efter alla galor lämnar nu in sina skilsmässoansökningar. På den mest kända advokatens skrivbord sägs det nu ligga en stor hög. Så om detta stämmer så kommer löpsedlarna ”annonsera” ut både en och två skilsmässor om någon vecka. Tur man inte bor i Hollywood, inte på grund av just det här men precis allt verkar ju knasigt och oäkta.

imageApropå säsonger så föredrar jag lite mer naturliga sådana, som tex den svenska sparris säsongen. Är ju så galet gott när den första svenskodlade sparrisen skördas. Sparris och svensk färskpotatis, det längtar jag verkligen efter. Våren är i antågande, i går satt det fullt med folk i solskenet på trappan till Dramaten. Jag såg till och med några restauranger som snabbt slängt upp bord & stolar ute. I dag hör jag fågelkvitter, tänk att en sådan ”liten” sak kan göra en så glad:)

I dag en ganska lugn dag. Lite fix och lite vila innan det är dags för kvällens stora ”happening” finalen i Mello. Återkommer med lite Mellobloggande och annat senare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.