Sigge..saknad

imageIgår var jag ju på Fredriksborg och sedan en sväng till huset i Bullerbyn. Påminner så mycket om Sigge och saknaden efter honom. Den går nog aldrig över riktigt även om hundarna gjort otroligt mycket för att fylla tomrummet. Men även dom saknar jag för ofta. Måste skapa djurbalans..

imageI dag startade dagen 09.00 med ett gäng timmars genomgång av den korrade versionen av boken. Blev lite mindre justeringar och några utfyllnader som jag fixat ikväll. Nu en sista korr genomgång efter dagens kompletteringar sedan ska det väl vara klart att gå till tryck..

imageUnder tiden den är på tryck så ska jag in i studion och läsa in boken. Hoppas jag klarar det.

I morgon lång arbetsdag med Daniel, massor på listan och så måste jag en sväng till Fältan. Kan ju inte leva utan duttpennor och den jag har nu är helt kass. Måste även köpa lite mat så att det inte ekar i kylskåpet.

Nu den vanliga rutinen, ljudbok & sova. Veckans avsnitt av Veckans Bläcka spar jag till senare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.