Internationella kvinnodagen..

imageKan inte påstå att jag firat vare sig den eller något annat idag men ger ett hjärta med goda jordgubbar till alla kvinnor. Undantaget dem som platsar in i den där boken  Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra. Inte för att jag har någon speciell i åtanke just i dag men för att det är så tråkigt och onödigt att det finns sådana kvinnor när man runt omkring kämpar för jämställdhet.

imageHär är senaste boken jag lyssnade klart på i natt. ELVA år inlåst med en total psykopat. Under åren kom ytterligare två tjejer så totalt var dom tre som var kidnappade och levde under de mest fasansfulla förutsättningar. Det ger lite perspektiv när man gnäller och jag undrar hur man kan bli en hel människa igen efter en sådan upplevelse. Det framkom inte av boken men man kan ju bara ana vilka ärr och spår de sätter i både kropp och själ. Ikväll byter jag genre och lyssnar på något lite mer lättsmält av Denise Rudberg. Perfekt avkoppling med hennes ”nya” serie Elegant crime.

imageI morgon bär det av ut mot Värmdö & Fredriksborg. Viktigt möte, så håll gärna tummarna.. Hoppas att det är sol & lite vårkänslor då är det inte mycket som slår miljön på  Fredriksborg… Längtar både till Marbella och ut till Värmdö, frisk luft & natur känner jag att både kropp och själ behöver. Mest av allt vår & vårkänslor, känns som om den här hösten och vintern har pågått i två år eller så..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.