Trött på att..

image..se vinterglåmig ut och känna mig allmänt trött. Längtar till Marbella. Solen, ljuset och mest av allt Karisma & Tintin ❤️

Få lite sol i ansiktet och både bli och se piggare ut. Det skulle göra gott på alla sätt och vis. Ska nog kunna klämma in en vecka innan boklanseringen, för då vill man ju gärna se lite pigg ut. Inte för att det är jag som kommer synas på bilder men jag kommer ju vara med.

imageLite promenader i Gamla stan, utmed havet och tid på terassen hemma. Gud, så jag längtar! Kathrine kommer vara nere oxå så då kan vi både hänga lite och jobba lite. Får helt enkelt se till att kunna åka ner..

imageSaknar minst sagt lite färg oxå. Här är det ju grått, grått och åter grått även om det börjar bli ljusare. Förra årets april/maj var ju inte direkt roliga. Inte mycket vår eller försommarkänslor då inte. Men det blir bättre i år det bara måste det ju bli.

ikväll Andra chansen, tar nog och tittar på det. Känns som ett lika ”starkt” startfält som deltävlingarna. Kanske till och med starkare om man bortser från deltävling fyra.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.