Mindre snurrig..

imageRätt dag, rätt tid och rätt kanal. Så i dag satt jag i soffan och såg Andra chansen. Samir & Viktor var väl självskrivna och likaså Panetoz. Tror nog att både Molly & Isa var rätt så besvikna. Final på lördag och starkt förhandstippade Molly Sanden tror jag får storstryk av svenska folket men kan räddas av de internationella rösterna. Ingen ide att spekulera om det, det blir som det blir på lördag helt enkelt.

image

INu ska jag ta och fixa naglarna. Saknar att gå till Linda på Linda Vista och få Shellack som sitter i tre veckor. Får ta det sen, men essie är ett bra nagellack som sitter om man nu fixar naglarna själv. En del lack blir ju avskavda på typ en dag. Ska inte glömma några droppar av oljan från Kiehl, den behövs verkligen i ansiktet nu när det är kallt och hyn blir torr och trist.

imageEfter jag vet inte hur många vändor med bokens omslag, fotot på omslaget ska det nu tas ett nytt i morgon klockan 14.00. Det kan man kalla två minuter över tolv. Men om vi varit överens om typ allt när det gäller boken så är det just omslaget vi fastnat på. Ena dagen överens, andra inte osv. så nu återstår bara morgondagen. Har tänkt ut två alternativ så får vi se vad som blir bäst. Här i närheten är det så det är i alla fall skönt. Inget fokus på något foto på mig i morgon, det vägrar jag. Vill se lite pigg ut så de får vi ta lite längre fram, nu är det bara fokus på omslag.

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.