Förord..

Det där med att skriva ett kort litet förord till boken hade jag inte riktigt tänkt på så det är egentligen först i dag jag kan säga att jag är klar. Förordet och några xxxx här och där var dagens och bokens sista arbete från min sida. Bortsett då från omslaget som jag kommer vara med och tycka om, men inte göra något. Sedan några veckors väntan innan jag kan ha det första exemplaret i handen. Det kommer nog kännas lite overkligt och läskigt på samma gång.  Önskedrömmen är så klart att den kommer säljas och laddas ner från Storytel i mängder och att det kanske hör av sig någon mer och vill ha hjälp med att skriva sin bok. En sak vet jag då – det ska inte vara på toppen av allt annat och tiden inte lika pressad.

imageSedan har vi fått en ny liten prins oxå, Oscar. Estelle har blivit storasyster. Tänk vad jag önskade mig syskon, helst en storebror men efter nio år fick jag istället en mini-so, jag kallade henne så som en slags förkortning på det italienska ordet för syster som är sorella. Nu är hon inte så mini längre men kommer oavsett ålder alltid vara mini-so.

imageNytt avsnitt kom ut igår av podden Veckans Bläcka. Det ska jag lyssna på nu ikväll. Fredagspodden får nog vänta till i morgon tror jag, eller någon annan dag. I morgon är en viktig arbetsdag, material som måste in på måndag. Så det är bara att se till att somna i tid och vakna i tid så att dagen blir effektiv.

Jag passerade genom NK häromdagen. Precis passerade, men jag hann se en resväska och tillhörande bag i knalligaste orange. Nu har ju orange hängt med ett tag och men det är ju Lotus färg så för mig är den tidslös. Mjuk liten resväska och så bagen ovanpå (fast löstagbar). Precis perfekt för korta resor etc. Inte dyr heller så den sätter jag upp på önskelistan.

Andra chansen ikväll hade jag ingen lust att se. Får väl kolla vilka som gick vidare till final.

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.