Jag vet nog inte riktigt..

image..hur jag ska beskriva den här dagen och det sista veckorna. Minst sagt en del hinder på vägen. Tror jag nöjer mig med den beskrivningen. Men hinder är till för att övervinnas så det är bara att köra på. Två effektiva dagar i alla fall, betas av och betas av.

imageDet råder ingen tvekan om vad jag ska göra i fredag-söndag i alla fall. Om allt går som det ska kan man sätta check på en massa saker efter det passet. Tider och planer rycks om lite hur som helst något som är både jobbigt och ibland oxå oförskämt. Men nu tänker jag vara som en ”radiostyrd robot” ända tills allt är klart.

Plötsligt en kväll kom ett ”alter ego” fram och pennan började skriva. Att skriva är för mig vad yoga är för vissa och terapi för andra. Känslan av när orden nästan skriver sig själv som ibland finns och ibland inte är märklig. Det är samma sak som med boken som nu går till tryck. I bland kunde 5000 ord ta lika lång tid som 500, det är inget man kan styra över. Antingen kommer orden eller så man tänka, vrida och vända. Här däremot tänker jag inte utan skriver det som kommer upp just när jag skriver. Det märks säkert både en och två gånger;)

imageFör er som lyssnar på Wahlgren & Wiststam podden så kanske ni hörde om Kids semeldate. Date med en tjej och istället för en traditonell lunch eller fika så hade Kid ansträngt sig lite. Semeldate som gick ut på att äta semlor på tre olika ställen under en lång promenad. Råkade av en händelse gå förbi ett av ställena igår.. Här serveras det Fremlor, det innebär friterade semlor som tydligen ska vars extremt goda. Gick dock inte in och provade själv men det kanske man skulle göra någon gång. Två ställen till var det på denna date, bland annat Vetekatten som fyra år vunnit pris för bästa semlorna i stan  Lite research hade han med andra ord gjort. Tredje stället har jag glömt. Lite annorlunda date upplägg och ja det ska träffas igen:)

Kram

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.