Nytt..

imageI dag började något nytt. Kommer ta någon vecka innan det är lansering och då berättar jag. Men ska man inte avsluta det gamla innan man börjar något nytt är ju en högst relevant fråga. Jo, om det vore så att man kunde styra allt själv vilket man tyvärr inte alltid kan. Det är ingen hemlighet att vi kommit väldigt långt i försäljningen av Fredriksborg när det stöp på mållinjen.  Då hade det nya redan kommit så långt i planeringen att man måste fortsätta. Däremot kan man anpassa takten och det är gjort. Har nu nya spår för Fredriksborg. Varför säljer man ett sådant underbart ställe? Jo, för att det bästa för Fredriksborg är att ha rätt ägare som finns på plats och själva jobbar där. Vi har tillsammans med medarbetare och  Statens Fastighetsverk lagt grunden för att ny ägare ska kunna ta stafettpinnen vidare på ett bättre sätt än vad vi kan och orkar nu. Det har varit en förmån att få vara med och starta ett sådant ställe. Men var sak har sin tid och nu gäller det bara att få bästa möjliga ägare och rensa upp allt så att man kan starta om. Starta om med något som passar både ens kompetens och behov av rörlighet bättre. Har lärt mig massor. Gjort 100 fel och en del rätt. Men vackert är det och det är inte utan vemod jag kommer lämna det. Nu betas det av och allt fokus ligger på att lämna äventyret Fredriksborg med en balansräkning med noll kronor i leverantörsskulder och till en ägare som känner samma kärlek för platsen som jag. Sedan blir det fokus på annat, roliga saker i pipeline det känns otroligt bra.

imageI morgon en lång och intensiv dag så nu ska jag somna till Veckans Bläcka. Boken är klar, det sista korrekturläses nu och det känns såååå skönt. Inte för att det varit tråkigt att skriva boken men nu kan den lanseras i exakt rätt tid. Timing är A & O, speciellt när det gäller en bok som den här. Vi har äntligen också enats om bokomslaget, det är det enda som varit lite ”tvistande” kring. Kommer bli snyggt och det kommer bli otroligt spännande att både köra PR-racet för att vi ska sälja mycket och få massa nerladdningar på Storytel. Nu har jag bara en sak kvar att göra, läsa in boken. Till min hjälp har jag världens bästa Kid.. Snart kommer vi börja läcka lite om boken.. Men innan jag börjar lyssna på podden så vill jag säga TACK Ulrika, du vet varför så du kommer få ett alldeles speciellt exemplar av boken, fyllt med hjärtan ❤️

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.