Glädje & Sorg..

imageBegåvade Alicia Vikander fick en Oscar och det tillhör inte vanligheterna att en svensk går och vinner en Oscar. Egentligen är ”vinner” fel ord för hennes namn har ju inte lottats fram utan hon har tilldelats den. Det är en bättre benämning. Stolta kan vi vara i alla fall vi svenskar över att ha en sådan supertalang som representerar vårt land.

imageOerhört tragiskt däremot att Josefin Nilsson gått bort. Bara 46 år och även hon begåvad. Jobbigt har hon haft det och gått igenom ett och annat, om man nu ska tro på det som skrivs. Oavsett vilket så är det verkligen sorgligt.

imageMars är här! Nu borde väl våren komma snart kan vi väl hoppas. Det märks verkligen att det blir ljusare för varje dag som går. Ljus = energi

Nu ska jag lyssna på en podd och somna. Fullmatad dag i morgon oxå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.