Ett brev på posten..

I dag hämtade jag posten på Värmdö. Bland posten låg ett tjockt kuvert. Öppnade det och i kuvertet låg min plånbok som jag blev bestulen på i december i Göteborg. Som tur var hade jag tagit ut mitt bankkort ur plånboken och hade i bakfickan den kvällen så det blev jag inte av med. Hur som helst så kom nu plånboken på posten för i plånboken låg ett gammalt id-kort som gått ut. Pengarna var borta men någon har väl hittat plånboken och lämnat till polisen och se hittat mig via det gamla id-kortet. Det var inte mycket pengar i, kanske några hundralappar men glad blev jag i alla fall att få tillbaka min oranga plånbok. Visar att det finns fina människor som orkar gå till polisen och lämna in en plånbok de hittat slängd någonstans. 🙏🏻

imageI morgon fortsätter jobbet, inte speciellt unikt för det gör de väl för de flesta. Bara uppgifterna som varierar.  Själv har jag en klar To Do lista för hela veckan. Högt & lågt i en salig blandning. Fokus!

imageNästa helg är det kanske lite vårkänslor. Då tror jag att jag ska åka ut till Värmdö och vara där över helgen. Längtar till naturen & stillheten.

imageBara jag inte blir mörkrädd, det har ju hänt.. Men å andra sidan så vet jag ju att Lars, Ellen och ett gäng andra finns strax intill. Så det borde ta bort min mörker rädsla, har ju sovit där massa massa nätter själv så det ska nog gå bra i helgen oxå. Men bara om det är vårkänslor annars väntar jag nog lite..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.