En vinnande sistaplats..

imageEfter missat anslutningsflyg i Helsingfors och bilfärd på typ två hjul kom jag fram till Gävle och genrepet i går med minsta möjliga marginal. Ingen tvekan om att Frans skulle gå till final efter genrepspublikens reaktioner. Grymt förhandstippade har enligt mig en bra titel på sin låt sedan tar det stopp för mig. Det är för välproducerat och känns för mycket Loreen here we go again fast två år senare. Loreen berörde, mig lyckades inte Molly Sanden berörs en millimeter.

Att Linda inte skulle gå till final det visste vi men sist var ändå lite väl orättvist. Men oavsett det så har ingen haft en chans mot henne när det gäller PR och synlighet i sociala medier. För det fick hon pris av Tele 2 så målet har uppnåtts trots en sista placering. Men nu får man väl läsa hur det kastas tyckande både hit och dit i morgon i kvällspressen. Men oavsett allt det så har Lindas nya look och stil kommit fram.  Att få introduktioner som cool osv, det var inte igår. Så sista placeringen till trots så är hon en vinnare. Just wait and see..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.