Nedräkning..

imageJapp, snart är det dags.. Linda Bengtzing och Killer Girl.  Sedan kan jag ju inte låta bli på att heja på Martin oxå – eftersom han är han. Genrep i morgon kväll, på lördag på dagen och sedan är det ”Nu köööör vi” Oavsett hur det går är Linda en vinnare. Så är det bara. Alla kommer dansa till Killer Girl hela sommaren. . Men det är långt ifrån det sista ni kommer se av Linda i år ❤️

imageIkväll var hon och de andra Mello deltagarna på lite fest med Gävle Kommun. Snygg och laddad i klänning som sitter som klippt och skuren på henne, vänta bara till lördag.. Say no more.

imageFör mig är det dags att plocka fram största ”Rescue kitet” och se till att jag ser någorlunda representabel ut.  Till att börja med gäller det att sova ordentligt och dricka massor av vatten.  Skulle behöva tillbringa 8 timmar eller så på någon salong innan det är dags men nu är det ju som tur är (för ALLA) inte jag som ska stå på scenen.  Men man vill ju känna sig lite pigg och piffig ändå, men det får jag klara utan de där åtta timmarna på salong.  Man får göra så gott man kan helt enkelt. Jag får väl lägga ut en bild på mig själv från både genrep och själva tävlingen. Har hjärtan på min klänning, så då kan jag passa på att påminna er om att ladda ner appen Melodifestival så att ni kan hjärta på Linda och släng iväg  ett hjärta eller två på Martin oxå.

Nu bums i säng!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.