Yet another day..

imageNu kan man säga att det är på riktigt. Inte massa extra tid att gå igenom och gå igenom igen som jag gjort ett antal gånger. Nu är det sista kapitlet det som ska skrivas klart och i morgon trycka på send knappen. Självklart först till korrektur genomgång och sedan snabbt vidare till tryck. Under trycktiden in i studion med Kid och läsa in den. Sedan LANSERING – så skönt när man är vid punkten lansering. Då är det mesta av mitt jobb gjort och så ber vi till alla gudar att den säljer som smör och laddas ner hur mycket som helst från Storytel.

imageFörsta jobbet under The Happy Planet regi. Mer kommer.. Ordning & reda på allt är mitt enda fokus. Det och inget annat. Jo förresten, mindre jobb.

Sofia G-N kan du maila mig så jag kan maila till dig. Du vet vad.

Nedräkning är det sannerligen till lördag.. Ska bli spännande att höra vad ni tycker och vad folk i allmänhet tycker om Linda på lördag. Jag vet vad jag tycker och är så glad att Kathrine Browall introducerade oss. Tack bästa Kathrine ❤️❤️

imageApropå Kathrine så har hon lovat gå med mig och hålla mig i handen när vi efter Mello cirkusen och annat åker ner till Marbella och jag ska tatuera in Karma. Får väl bjuda på ett glas både före och efter:) Men först var det där med boken och ordning & reda..

Nu skriva till jag är klar.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.