Somliga går..

image..med trasiga skor, sången ni vet, andra går i högklackade skor. Hellre går jag i trasiga skor och lite sunt förnuft än högklackade skor helt utan sunt förnuft och bara driven av prestige. En helt osannolikt märklig dag. Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag tro att prestigen kan få människor till kapitalförstöring, total hjärnblockering och i princip vad som helst. Nu vet jag.  Är så otroligt tacksam över de lojala underbara människor som finns. Resten får vara.

Hela dagen och kvällen har gått  utan att jag kunnat skriva en rad. Blir till att skriva nu. Tight deadline med oförutsedda händelser är inget som står överst på önskelistan. Men allt går om man bara bestämmer sig för det. Färdiggnällt.

imageJa, man ska nog tänka sig för innan man tatuerar in namn hit och dit. Men jag tänker stå fast vid att någon gång under året tatuera in Karma. Litet. Men så att man bär det med sig som en påminnelse. Pippi tatueringen gör sitt jobb och Karma får göra sitt. Båda har sitt alldeles egna syfte. Precis som allt, har ett syfte alltså..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.