Tick Tack Tick Tack..

imageHur långt kan vissa gå för prestigens skull? Det verkar vara bortom alla gränser. Men, jag tycker synd om dem. Inte kan man må bra om man låter prestige gå över allt sunt förnuft och logik. Då måste man antingen vara riktigt osäker och/eller rädd. Man kan oxå uttrycka det som Astrid Lindgren.. en riktig liten lort. Nog om det.

imageSjälv har jag varit en lort idag. Inte på grund av prestige utan på grund av att jag har för mycket i huvudet. Jag var bjuden på stor födelsedagsfest ikväll. Ja, jag vet att det är söndag. Hur som helst så missade jag helt att meddela att jag inte kunde komma. Så pinsamt och oförskämt. Nu var/är det här en jättestor fest, opretentiös så jag sabbar ingen bordsplacering och ingen kommer väl ens uppmärksamma att jag inte är där. Spelar ingen roll, det är inte ok att inte meddela att man inte kommer.  Hur jävlig veckan än varit.. Skämskudde på!!!!

imageVet inte om jag skrev om detta igår (hallå John Blund) men om jag gjorde det så gör det inget. Värt att repetera. Lyssna på Camilla Kuylenstiernas bok AnsvarsFULL som finns på Storytel. Äkta, ärlig och totalt självutlämnande. Människor som henne inger respekt för det är verkligen inte prestige hon är ute efter med den här boken..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.