Det var nog..

..meningen att jag skulle komma ihåg att dricka den där dunderdrycken varje dag och då helst två gånger per dag. Men det gjorde jag såklart inte så vad händer? Så förkyld och ont i halsen igen. Näsan är röd som på Rudolf eller någon gammal alkistant. Men har kört på ändå i dag, var tvungen att ta två pauser a en timme för att orka. Det känns verkligen att man inte är 25 år längre.

imageSista intervju passet ikväll. Nu har jag allt material till boken. Nästan kom jag på, har en intervju med en Robert som ska in oxå. Men den kommer ske på telefon, förhoppningsvis i morgon sen har jag allt material. Bokens sista två sista kapitel ska skrivas och så iväg med allt för korr och redigering. Hoppas att Storytel mötet går bra i morgon, hjälp mig hålla tummarna. Viktig distributionskanal för boken.. Vid första frågan till dem hade de hela 2016 spikat och inget utrymme för fler boksläpp. Efter extremt kort beskrivning ville de ha möte, så var det med den spikade planen. Därmed inte sagt att det kommer bli något men de ville i alla fall ha ett möte som de först inte ville ha.

imageFredagen blir en lång dag.. Start klockan nio och slut vid ungefär samma tid. Med andra ord dags att sova bort både förkylningen och tröttheten..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.