Att räkna ord..

imageDet är ett evigt kollande av hur många ord man är uppe i, antal tecken inklusive blanksteg och allt vad det är för att komma fram till vad det innebär i bokform. Jag är nu uppe i ca 195 000 tecken inklusive blanksteg. Försökte googla lite snabbt på vad det innebär men får helt olika svar. Det får helt enkelt bli vad det blir. Sista sittning i morgon kväll. I morgon bitti skickar jag över de ca 35 000 första orden så att de kan påbörja korrläsning. I fas än så länge men det har kostat en del nattsömn, skrivit på nätterna alltså. Tyst, lugnt utan störande telefoner så får man lättare flow..

imageEtt super flow skulle man nog få om man hade det där sovrummet att skriva i. Harmoni & ljus och långt ifrån sovrummet på min gata i stan.. som Stina i Saltkråkan alltid sa. På min gata i stan alltså. Undrar hur Astrid hade det när hon skrev. Missförstå mig inte nu och tro att jag gör någon jämförelse men det måste ha varit flow där. Hur kommer man på att en tjock man i sina bästa år, lite lagom elak som flyger runt och heter Karlsson på taket. Sådant måste ju bara komma till en på något sätt och inte något man bestämmer sig för att hitta på mellan nio och fem. Älskade Astrid Lindgren, tänk vad hon betytt för varenda barn i Sverige och i så många andra länder. När jag gjorde min Pippi tatuering så tyckte de unga coola tatuerarkillarna att det var orättvist att bara Herr Nilsson fick vara med. Till och med killar på 25 i Marbella har järnkoll på Pippi. Lilla Gubben tyckte de var värd en tatuering han oxå men där tog mitt förnuft vid.

imageKvällens middag. Pizza Bianco, dvs utan tomatsås var supergod och kom från Ciao Ciao. Vad är det förresten med både mig och alla andra. Förkyld, inte förkyld, förkyld, inte förkyld om och om igen. Ont i halsen och förkyld – vägrar en gång till. Med andra ord sömn och inget skrivande i natt..

Kram 🐼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.