Försovning = understatement

imageEfter århundradets försovning blev dagen allt annat än enligt plan. Det absolut enda som var bra med den försovningen var att jag verkligen sov många timmar vilket jag uppenbarligen var i behov av.  Sedan massa tid i telefon och ett genomgångsmöte med Sofia. I morgon möte klockan 10.00 och sedan raka vägen hem och jobba vidare. Vid 16-tiden hämtar Hanna mig och jag ska hänga med på ett uppträdande  med prat och sång om att vara mamma. En intervju ska oxå göras efter föreställningen.

När jag kommer hem är det skrivardags igen. Lite ”påfyllnad” och lite nytt material. Ska nog, eller rättare sagt jag ska vara helt klar på fredag kväll. Hur sent det än må bli på fredagsnatten. Finns ju både för- och nackdelar med att kort om tid att skriva en bok på så kort tid och en odiskutabel deadline. Man har ju inte direkt tid att vrida och vända på varenda mening och tänka jag skriver i morgon. Å andra sidan finns ju risk att det går för fort och man missar att verkligen få in både känslan och detaljerna som man själv förstår när man skriver men den ska ju nå den som läser. Så kommer få lägga lite tid i slutfasen nu på just det.

imageJag skulle så gärna vilja kunna fotografera. Inte bara ta ett foto med mobilen utan verkligen kunna ta fina bilder. Jag får väl plocka fram kameran och börja öva. Eller det räcker väl med att börja öva med mobilen i och för sig. Man längtar lite det gamla fotoalbumets tid och nu finns det ju appar där man ladda ner sina bilder och både beställa förstoringar och fotoböcker. Det kan bli fina presenter och minnen både för en själv och andra.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.