Mello fest med fans..

..ja inte mina då direkt men ändå..

imageInte riktigt hela gänget fick plats på bilden men nästan. Här var två tjejer som åkt från Norge enbart för detta, några från Norrköping, Köping, Örebro mm. Men jag måste säga att det inte är många som två veckor innan sitt eget deltagande bjuder hem sina fans. Bjuder på mat och dryck och delar med sig av sig själv så totalt. Inte för att vinna ett enda PR poäng utan bara för att visa uppskattning till dem som följer henne och gjort under många många år. Det gör att jag älskar att jobba med henne.

imageEn tjej hade med sig en egengjord tårta. Minns under åren med Ladies Night turné att Martin Stenmarck oxå alltid fick en specialgjord tårta. Det var verkligen ett härligt gäng & häng under hela kvällen. Mat, dryck och sedan Mello, snacks & dryck. Vi var hyfsat bra på att sätta resultatet men trodde nog snarare att David Lindgren skulle gå till Andra chansen. Bäst tyckte jag att den andra finalisten var (tjejen, jag & namn = dålig kombo). Kändes mest nytt.

imageNisse höll igång och var på topp bra länge men sedan var det dags att sova. Utan gråt & gnäll utan var helt överens om när det var bedtime. Vera i sin prinsessklänning hängde med hela kvällen. Så söt ❤️ Sex  år och tyckte Molly var klart bäst.

Helt enkelt en kväll som gav massor av energi.  Så det i kombination med mitt nya power vatten måste jag ju få dunder energi nästa vecka..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.