Love is all we need..

imageVisst är det fint att det finns en speciell dag att visa kärlek. En viss dag att äta kanelbullar. En viss dag att.. Jag kan fortsätta i oändlighet för nu är det jäklar inte många lediga dagar kvar att göra något kommersiellt med. Men med den utvecklingen blir det väl så att vi bara visar kärlek och omtanke en dag per år till slut. Ja, jag överdriver men något litet ligger det i det. Jag blir mycket gladare av en gest, världens minsta present bara för att..  Inte för att det står i kalendern att man ska uppskatta mig eller någon annan. Men i tider som dessa kanske det ändå behövs så att par i all stress inte tappar bort varandra helt.

imageDet här är kärlek för mig. Hanna, Shirley, Jakob och massa andra la sin dag på två välgörenhetskonserter för flyktinghjälpen i Sollentuna. Jag är säker på att de Jakob kan ge Lisa kärlek ändå och likaså Hanna och alla andra som var med i dagens två konserter. Att Hanna dessutom haft vinterkräksjuka och repade sig först i går kväll gör mig nästan grön av avund. Hur kan man bli så vacker efter en sådan resa som vinterkräksjukan är på en dag. Jo, för att insidan är vacker. Lätt som en plätt.

imageHär har jag gått och tänkt på vem/vilka som ska flyga ner och köra hem en bil till Sverige. Gör om, gör rätt kan man säga. Bengt hade som vanligt en genialisk lösning på detta. Finns tydligen ett företag som sätter bilen på något, och så transporteras den till Sverige för 10 000 kronor. Tack Bengt för att du precis alltid kommer med så bra lösningar och dessutom en länk till dem som kan få upp bilen. Du är bara bäst och jag är beredd att göra en deal. Du behöver inte bo under min säng, MEN du får aldrig sluta läsa min blogg. Deal?

Kram

2 reaktioner på ”Love is all we need..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.