Längtan & slutfas..

image

Iskallt, snö och mörkt. Blunda och tänk er det här, underbar svensk sommar när den är som bäst. Det är något jag verkligen längtar till. Fönster på vid gavel, alla dofterna från syrener och blommor och gärna en tvättlina med tvätt på tork. Finns det något härligare än att bädda rent med lakan som torkat i sommarsolen? Tiden går ju så fort nu så snart är den väl här, sommaren. Hoppas verkligen den blir bättre än förra året. Nu har jag lagt in i planen att om än inte åka till Marbella så åka till skärgården nästa helg. Känner att lite lantluft och närheten till vattnet skulle göra mig gott. Ska be Ellen eller Lars att gå ner och sätta på värmen så att jag inte kommer till ett iskallt hus. Kommer få värja mig lite mot känslan av saknad och tomhet. Sigge har alltid funnits där med mig. Det gör han ju inte nu.

imageInte så att jag glömmer att andas men ska ha den här bilden på näthinnan. Igår och i dag har jag nog varit extremt påfrestande för min omgivning. Men ibland slår det över lite för mycket och det är då jag ska tänka på den här texten istället för att stressa upp mig.

imageSå får jag väl sätta mig här mentalt och meditera en stund. Det borde ge en känsla av totalt lugn och sinnesro. Får helt enkelt jobba mer med pauser som gör nytta och tillför något. Inte bara pauser där jag måste vila eller sova en stund. Det låter ju otroligt klokt men jag är inte så säker på att jag kommer vara speciellt bra på att leva upp till det. Men man ska inte bestämma sig för att ge upp innan man provat.

imageImmunförsvaret har sett sina bästa dagar. Har aldrig varit så mycket sjuk som i år. Snälla kollegan Daniel var här i dag och gav mig en liten present. Fyra tomma flaskor, ingefära, lime, citrongräs, blodapelsin & gurka. Av detta skulle jag tillreda lite nyttiga drycker. Antagligen i olika kombinationer men det fattade inte jag förrän efteråt. I mitt kylskåp står nu alltså en total dunderblandning eftersom jag stoppat i alla ingredienser. Det borde ju bli som Bamses dunderhonung eller bättre. Ni vet ju hur jag är med det där med att tro på allt. Den perfekte placebo personen med andra ord. Alla schampon som ska ge mig världens tjockaste hår och vad det nu kan vara. Således är nu min tilltro 100% att dunderdrycken kommer ge mig precis hur mycket energi som helst. Den ska stå i kylen över natten och drickas i morgon lördag. Jag riktigt känner hur pigg och full av energi jag ska bli. Det var jag inte i går, somnade en minut in i Veckans Bläcka efter att först ha lyssnat på Säker Stil podden. Trött är jag nu oxå, inte så konstigt med tanke på vad klockan är. Tar och somnar till Veckans Bläcka en gång till..

Nu är det verkligen i slutfasen på boken oxå. In med hela manuset på onsdag.. Innebär att jag vet vad jag ska göra stora delar av helgen..men inte nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.