En annan längtan..

imageJa, det kanske är lite vindbyar men 17 grader, ljuset och mest av allt hundarna. Total obeskrivlig längtan! Men snart så, eller snart och snart allt är relativt, så kommer jag kunna åka ner. Jag kommer uppskatta det och känslan av att möta hundarna enormt! Kan nog inte ens uttrycka i ord. Så jag försöker inte ens..

Jag lyckades hålla mig vaken och lyssna klart på Veckans Bläcka. Men somnade till Fredagspodden. Då var klockan i och för sig rätt mycket, så jag ska inte skylla på dem. Men Veckans Bläcka är så mycket bättre om ni nu ska välja en podd att lyssna på och så Wahlgren & Wistam förstås.

imageOm någon timme dags att åka hem till Linda för att se Melodifestivalen. Hon har bjudit hem sina riktiga fans som följt henne under alla år. De kommer ju från hela landet dessa fans och alla har ju inte möjlighet att ta sig till Stockholm men det blir ett rätt stort gäng ändå. Först pratade vi om att ha det i någon lokal men sedan kom vi på att det absolut mest uppskattade är att faktiskt bjuda hem dem. Det är inget PR jippo för att vinna poäng. Kommer absolut inte finnas någon Hänt i veckan eller så där utan det här är bara Lindas sätt att tacka sina fans. Det är fint tycker jag och otroligt generöst att bjuda in dem i sitt eget hem. Zenon hämtar mig och kör mig dit, utan honom och Teresa nu så hade det varit svårt att få ihop det. Man kan ju inte åka taxi kors och tvärs och något körkort har jag ju aldrig lyckats få till. Hade i och för sig inte hjälpt för jag har ingen bil:) Jag får komma med en Blogg rapport från Mello festen med fansen.

imageGjorde en sådan där fånig Facebook test i går, vilket yrke jag var född till. Skulle inte tro att resultatet är så där speciellt bra beskrivet.. Jag, professor är ungefär lika sannolikt som jag vet inte vad. Nej, det var nog det mest knäppa resultat jag fått i någon av de där Facebook testerna som man ibland inte kan låta bli att testa. Annars är Facebook på väg nerför.. Instagram är det enda man orkar med. Om man inte ska bo i telefonen typ. Det märks oxå att fler länkar direkt från Instagram till Facebook och att de sedan knappt går in på Facebook för att hålla sig uppdaterade. Något måste Facebook göra annars kommer det kunna gå rätt snabbt utför. Allt händer ju så jäkla snabbt nu för tiden.

Nu ska jag ta och dricka en flaska dunderdryck.. Rapport kommer hur den smakade:)

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.