Kan inte komma på..

..någon rubrik, vilket innebär två saker – för trött och skrivkramp typ..

imageBortsett från PM, mail och annat så har jag inte skrivit en rad i dag. Men det får jag råda bot på i morgon.  I dag har det varit hemmajobb, näsan har inte ens stuckits ut genom ytterdörren.  Får bli lite frisk luft i morgon.  I morgon kommer Daniel hit och då jäklar ska vi jobba undan. Mat måste jag oxå handla för nu börjar det bli tomt i kylskåpet igen. Finns väl ett blomkålshuvud och en burk köttsoppa kvar. Inget vidare utbud med andra ord. Men det får jag fixa i morgon.

imageJa, jag vet att jag är jättesen på bollen nen lika glad för deras skull ändå. Dessutom kommer de tillbaka till Hamburger Börs i höst och vill ni ha en riktigt härlig energiboost så ska ni gå och se dem. Om ni inte redan gjort det, fast å andra sidan kan man inte få för mycket av deras energi så se den en gång till 💞

imageLängtar efter Tintin & Karisma så jag snart går av på mitten. Nu är det inte Karisma på bilden även om rasen är densamma, hon har inte den ”ovanan” att ha tungan hängande utanför sådär. Nej, det är nästan så att jag skulle kunna åka ner bara över två-tre dagar för att träffa dem..  Har egentligen inte tid att åka ner förrän efter åttonde mars och jag vet faktiskt inte om jag klarar nästan en månad till utan Karisma & Tintin. Nej, det gör jag inte det bara är så. I morgon får jag försöka stuva om i kalendern och se om jag kan hitta någon superbillig biljett och bara få vara med hundarna i alla fall några dagar. Det måste gå..

Nu dags för Denise Rudberg i lurarna och sedan sova. Drömmandes om hundarna ❤️

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.