En bra dag.. 💞

imageDet viktiga mötet i dag gick riktigt bra. Kändes bra och jag hoppas att det blir någonting av det ✊ Ska sätta ihop ett PM under veckan och sedan tar vi det därifrån. Utöver att det mötet gick bra så fick jag även ett väldigt positivt besked av min advokat i en liten tvist som föreligger. Nu ska jag inte vara kaxig men kan inte hålla mig.. Dont play a player som min fina vän David Stenmarck brukar säga. Man kan oxå uttrycka det med What goes around comes around.. Så när man spelar fult spel slår det tillbaka, förr eller senare..

imageSedan hemma hos X några timmar för genomgång av boken. Bestämde oss för att jag skulle läsa högt eftersom hon har dyslexi. Insåg hur långt jag kommit på boken för efter typ en femtedel började mina ögon gå i kors, fulla av grus & jag dödstrött. Men nu har vi järnkoll på nästan allt och det vill jag lova känns så jäkla skönt. Nu bara ska jag vara klar på måndag, tisdag eget korr och onsdag slutlig genomgång med X. Sedan åker den vidare och kommer återkomma som en inbunden bok och inte längre vara ett superlångt worddokument i min dator.

imageI morgon är det onsdag och bara ett möte finns på hela kalendersidan. Inget långt möte heller utan ett relativt kort vilket kommer ge mig massor av tid att jobba undan.  Överstrykningspennan ska användas och det ordentligt i morgon. På kvällen ska jag skriva, skriver alltid bäst på kvällen. På fredag kommer ängeln Sofia hit som ju hjälper mig när hon är mellan två jobb. Jag tror hon kommer bli förvånad över vad som står på To Do listan på fredag..

Kram 😍

2 reaktioner på ”En bra dag.. 💞”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.