Avslöjad..

När jag är tyst på Bloggen får jag ibland sms från vissa om att nu jobbar jag för mycket och äter jag ordentligt.. Tack för att ni är så omtänksamma ❤️

imageJust precis nu känner jag att den här lägenheten hade varit så perfekt för mig. Att vakna, sträcka lite på sig och sedan hoppa direkt ner i ett varmt bad. Ljuvligt! Men riktigt så ser det inte ut här hemma i mitt kombinerade hem, kontor & lager. Måste ta tag i det, typ igår. Men så länge kan jag ju drömma. Hade jag haft körkort hade jag inte tvekat en sekund då hade jag tagit min tillflykt till huset på Värmdö. Det kanske jag gör ändå. Ska sova på saken.

imageI morgon viktigt viktigt möte, så då får jag ta och klä upp mig lite. Men någon YSL väska har jag tyvärr inte i garderoben och vill faktiskt inte ha någon heller. Det är ju hur galet som helst vad sådana väskor kostar. Det duger allt bra med någon av mina vanliga väskor. Men jag kan ju i alla fall klä mig lite proprare än min vanliga vardagsklädsel som är mer bekväm än snygg just nu. Vi får se och hoppas att det kommer något bra ur mötet i morgon.

I morgon eftermiddag/kväll är det dags för sista intervju passet. Efter det ska jag ha allt material så att jag kan skriva klart boken. Det måste vara klart på måndag så att det kan lämnas in till redaktören som gör en bok av mina A4 sidor och korrekturläser. Sedan i väg på tryck. Jag undrar hur det kommer att kännas att ha sin första egna bok i sina händer. Även om det inte är en roman utan en ”biografi” så är det ju ändå det första jag skrivit (förutom mina marknadsföringstips i Boosta din Business boken). Kommer nog kännas grymt nervöst och spännande på samma gång. Tänk om den säljer 10 exemplar 😱 Hur som helst så räcker 1000 exemplar för att den ska ge vinst. Vi har redan planerat hur det ska gå till när boken kommer från Tryckeriet. Sofia ska slå in två exemplar i presentpapper och ge mig. Personen boken handlar om ska bjuda mig på middag på Teatergrillen där vi samtidigt ska öppna bokpaketet och sedan äta en god middag. Det måste jag nog säga att vi är värda efter att på 1,5 månad ha fått ihop en bok. Det är en del nätter som gått åt till skrivande men jag tackar min lyckliga stjärna att jag skriver så snabbt.

imageNu när jag tittar på en bild på huset på Värmdö så måste jag säga, körkortslös till trots, att det känns rätt lockande att ha det lite hemtrevligt ett tag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.