Jersey Boy & Podd

Nådde inte målet på 20 000 ord och det beror på att det var ett väldigt högt satt mål och att jag inte hade mer intervju material. Så i morgon kväll måste det intervjuas igen. Men nu känner jag att det börjar ta form och vad jag behöver mer av osv..

image
I morgon får jag hjälp – hurra! Sofia Kommer hit vid tio och då ska det fixas i hundra knyck. Sedan möte med Hanna efter deras repetition, skulle ju egentligen varit i fredags men då var jag så trött så jag såg i kors typ.

image
Har ju inte haft tid att gå och se Jersey Boys. Det bara måste jag hinna med innan den läggs ner. Har nog lite barter biljetter över – ska kolla upp det i morgon. På bilden Fernando som är med i just Jersey Boys. Honom ska jag träffa en stund på tisdag, något han behöver bolla.. Ingen aning om vad.

image
Nu dags att plugga i hörlurarna och lyssna på veckans avsnitt av Wahlgren & Wistam och sedan sova. To Do listan är klar för nästa vecka så den rutinen är på plats. Däremot blev det noll hemma SPA och inboxen växer. Så på veckans To Do lista står det Delegering med stora bokstäver..

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.