Te, text & Vattenflaskor

image
Man kan omöjligt säga när det helt plötsligt bara händer. Att orden bara kommer och skrivandet flyter på så man blir alldeles lycklig. Nu har jag haft ett antal sådana timmar. Jag hoppas jag vaknar med samma känsla i morgon. Nu vet jag att jag det här är ett bortskämt äkta I-landsproblem men jag måste byta lägenhet. Nu verkar det dessvärre inte bli något med lägenheten jag sett fram mot på Linnégatan/Nybrogatan. Men det finns troligtvis ett annat alternativ. Ska försöka titta på den så fort jag hinner. Annars får det bli någon annan lösning. Känner mig inte hemma här. Känner man sig inte hemma blir det inte bra, I-lands problem eller ej.

imageSådana här ska jag göra iordning och fylla kylen med. Ska kolla på typ Lagerhouse om de säljer sådana flaskor eller hur man hitta dem. Går ju förvisso att köpa några Loka flaskor och göra det av men det stör nog mitt estetiska sinne då tänker i alla fall kolla upp om det går att köpa neutrala först.

image
I morgon ska det som sagt skrivas vidare. Veckan därpå ska planeras med alla To Dos. En To Do är möte med Hanna på måndag som på ett eller annat sött kommer vara involverat i mötet. Sedan ska jag planera tider mef Sofia, måste göras i morgon. Nu kommer jag garanterat sätta telefonen på ljudlöst, är inte så intresserad av att vakna av någon gäll telefon signal i morgon. Ska lyssna på bok nu och kommer väl somna strax efter 06.00. Allt annat än bra men många sidor skrivna blev det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.