Missade det..

imageTänkte att jag skulle ta och vila lite, bara lite kort sådär innan Mello. Dålig idé.. Somnade självklart och vaknade exakt 21.30, dvs när det hela var över. Men, det är ju ingen katastrof så nog om det.

imageFörlåt Anna Book men jag tror min lilla analys häromdagen att diskningen skulle gynna henne är precis vad den gör. Hon hade ju ändå inte haft en chans att representera Sverige i Eurovision. Hon kanske till och med åkt ut redan i kväll. Pernilla Andersson kom tydligen sist med en låt utan refräng och det hör ju liksom inte ihop med Mello. Låtar utan refräng alltså. Förhandstippade Ace Wilder till final och så då denne lite otippade Robin. Får se till att inte somna under finalen:)

imageSka ta något lätt att äta, skriva vidare och så där någonstans i tankarna drömma om min lilla skrivarstuga.  Inser att den inte kommer bli verklighet förrän 2017 men det gör ingenting, att längta efter något och planera i detalj hur det ska se ut är också något som ger en välbefinnande..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.