Hur mycket energi..

..har vissa personer, tex Carolina Gynning 2-barnsmamma med 100 järn i elden. Minst.
Alltid glad, antagligen inte men utåtsett i alla fall. På sin blogg nya bilder varje dag på sig själv, snyggt klädd & snygg hela hon. Har hon en anställd fotograf eller träffas de typ en gång i veckan eller så och tar bilder för den kommande periodens bloggande?

image

imageDyker upp på ungefär varenda mingel värt namnet. Perfekt klädd, perfekt make up och perfekt smile. Är hon där hela kvällen eller en kvart bara för att ha varit där? Det senare kan låta knäppt men är vanligare än man tror. Bygga varumärke.. Det personliga alltså..

imageSedan målas det tavlor som ställs ut och säljs slut. Det tar inte en kvart direkt att måla en tavla och inspirationen måste finnas där.

imageBaserat på konsten utvecklas glas, påslakan, bag in Box viner och Gud vet vad. Sedan en kollektion av morgonrockar, handdukar mm som inte är baserad på konsten. Sedan stå några dagar på Formex mässan två gånger per år. Utöver det åka ut till massa återförsäljare av hennes produkter och vara i deras butik och träffa butikens kunder. Från Söder till Norr.

imageNär hon ändå är igång designar hon en smyckesserie. Det kräver sitt jobb och säljs säkert i andra typer av butiker än hennes övriga sortiment.

imageSå tar vi lite tid i stallet hos favorithästen typ en gång i veckan. Vi får hoppas hon slipper mocka och allt det där andra som tar mer tid än själva ridningen.

imageSedan passar vi på att köpa ett nytt litet hus i närheten av familjens hem. Där har hon förvisso haft hjälp av hantverkare men verkar ha fixat inredningen själv. Vips så har vi en ateljé som hon kallar Hippiehuset. Då passas det på att ha en liten yoga session när man ändå är där.

Sedan hem till man och två små barn. Är hon Sveriges mest energi fyllda person eller en ”seriefigur” Jag skulle älska att bara få 25% av hennes energi. Eller så är allt bara Instagram lycka.. Det får jag nog aldrig svar på.

Sedan ska vi inte glömma att hon skrivit några böcker och spelat huvudrollen i filmen Blondie.  Ja. Man blir Ju som Nanne Grönwall.. Avundsjuk. På energin alltså.

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.