Deltävling ett..

Efter att ha ögnat igenom både Aftonbladets och Expressens nätupplagor så undrar jag om jag ska hoppa kvällen tävling och skriva i stället. Nu kanske jag inte ska bry mig så mycket om Anders Nunstedts kommentarer om de olika bidragen.. Anna Book gråter och Ace Wilder går till final resten är skräp om man nu väljer att tro att Anders Nunstedt har rätt. Han är ju inte direkt känd för att vara positivt inställd till något som är folkligt och går hem hos den breda publiken så vad han personligen tycker blir ju då tämligen ointressant. I Mello sammanhang i alla fall.

imageFår se i vilket mood jag är i skrivandet när det är dags för Mello, det får avgöra om jag tittar inte eller inte. Mello går ju att se i repris om man nu skulle vilja det. Repris på tid finns ju tyvärr inte att skaffa. På tex poddar kan MSN ju välja om man vill höra normal hastighet eller långsammare alternativt fortare. Tänk om man kunde göra så med tiden när man behövde det. En vecka när tidsfaktorn är tex 0,5 då får man 48 timmar på ett dygn. Det skulle passa för andra tillfällen oxå som tex semester, roliga fester och allt möjligt. Tråkiga saker är tidsfaktorn tvärtom så att det går dubbelt så fort.

imageBeroende på Mello så får jag oxå se om det blir hemma SPA i kväll eller inte.  Men någon ansiktsmask måste jag nog få till, stirrandet i en dataskärm gör att ansiktet behöver lite omvårdnad. Benen däremot kan få vara lite håriga någon dag till. Inte direkt aktuellt att gå ut barbent just nu ändå. Apropå på barbent så längtar jag till solen i Marbella och så mycket efter Tintin & Karisma så jag kan inte ens beskriva det.

Dags att vila en stund, innan skrivandet fortsätter. Har faktiskt kommit i håg att tacka ja till en 50- årsfest om två veckor. Den tänker jag inte missa, kommer säkert vara en massa människor jag känner & aldrig hinner träffa där. Perfekt tillfälle med andra ord att både ha lite kul & träffa massa kul vänner & bekanta. Energiboost helt enkelt – så härligt & välbehövligt 💞

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.