Mello Miss..

imageHär satt jag nyss och skrev att jag var ett tvättäkta Mello fan, erkände förvisso att jag inte hade koll på lördagens tävlande men har ju även totalt missat ”skandalen”. Enligt Anders Nunstedt troligtvis historiens största Mello miss/skandal. Anna Books bidrag diskas eftersom den redan tävlat en gång för ett annat land för fyra år sedan. Hallå låtskrivare, borde ni inte kunnat listat ut med lilltån att om det kom fram skulle låten diskas. Här har Camilla Läckberg lagt ner tid på att skriva text. Förvisso skriver hon som mig, dvs snabbt och ryktet säger att hon var textförfattare till 13 bidrag som skickades in i år men det spelar ingen roll. Hon har blivit helt förd bakom ljuset och lagt ner tid, energi och allt annat på att den här låten kom med. Anna Book gråter, hon brukar förvisso vara bra på att gråta men nu har hon då verkligen skäl att gråta. Hur mycket tid har inte hon lagt ner på det här. Det är nästan omöjligt att förstå hur mycket tid som läggs ner på att förbereda sig för en Melodifestival låt. Det är till och med nästan så att jag gråter för så synd tycker jag om Anna Book just nu. 2 dagar innan hon skulle stå på scenen diskas hon för att några klantiga låtskrivare dragit en chansning. Det är respektlöst.  Det finns inte på kartan att de inte skulle förstå att man inte kan tävla med en låt som redan tävlat, även om det är var för ett annat land och texten är ny. Orutin kan de inte heller skylla på, de har varit med i Melodifestival sammanhang 10 gånger förut. Nej, skäms på er. Ett berg med blommor och tröst till Anna däremot och Camila som självklart oxå är jätteledsen. Hur löser de det på lördag? Finns ju inte direkt en reserv i rockärmen att plocka fram. Är hon med ändå fast utanför tävlingen? Hon borde ju få en chans att framföra det hon lagt ner så mycket tid på och för artister som Anna Book är Melodifestivalen typ det enda ”fönstret” att visa upp sig och komma med något nytt. Återstår att se..

imageNu tänker jag lyssna på veckans avsnitt av Veckans Bläcka. En av mina favoritpoddar.. Apropå poddar, jättespännande möte nästa vecka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.