Det dräller inte av..

blogg inlägg från mig just nu. Tråkigt för mig eftersom jag älskar att skriva mina bloggar. Som ni vet så finns det ett TV-program dom heter Sofias Änglar. Nu har jag fått en egen ängel som heter Sofia som är mellan två jobb och ska komma in och hjälpa mig. Tack Sofia, du är en ängel av stora mått 🙏🏻❤️

imageDom här råkade jag se på en bild i dag. Så fina tycker jag. Har aldrig sett dem i Sverige så om någon sett dem kan ni kanske berätta var.. Älskar doftljus och ljus överhuvudtaget för den delen. Både vinter och sommar, sommarkvällar när det börjar skymma så är det lika fint med ljus som mörka höstkvällar. I helgen ska jag skriva från morgon till kväll med ett undantag, första deltävlingen i Mello. Går bara inte att missa för ett äkta Mello fan som mig. Har inte hunnit uppdatera mig på vilka som är med men det är mindre viktigt. Fjärde deltävlingen däremot har jag koll på eftersom Linda är med där och även Martin Stenmarck. Så tråkigt att de kom med i samma deltävling:(

imageFår köra hemma SPA med ansiktsmask och hårinpackning etc under tiden Mello pågår. Sedan får jag väl ta någon ytterligare paus för det andra, går ju ändå inte att skriva dygnet runt. Tror inte att en sådan text blir så bra. Har hur som helst massa nytt intervju material att skriva om så det ska nog kunna bli en 20 000 ord till innan den här veckan är slut. Då är jag uppe i ca 50 000 ord och mer än två tredjedelar av boken klar. I okorrat skick ska tilläggas. Just nu skriver jag bara så får jag justera, rätta och lägga till sen.

imageI morgon möte med Hanna på eftermiddagen. Planering. Så innan det mötet har jag själv lite saker som måste planeras och vara fixade. Sedan lite fix hemma, känns just nu som en blandning av kontor, lager och hem. Inte speciellt trivsamt med andra ord och det bara måste åtgärdas. Jag som är så noga med mina hem.. Men ibland har nöden ingen lag och så har det varit den sista tiden. Men nu ska det bli ordning och reda. Nya ljus ska plockas fram ur förrådet och mysfaktorn höjas (så gott det nu går)..

Kram 🐰

2 reaktioner på ”Det dräller inte av..”

  1. Hej fina! Ljusen är handstöpta (i Australien) av rent vax från cocosnöt. Finns att köpa på en hemsida som heter cosahomestories.se
    De är jättedyra, 700 kr styck, men har å andra sidan en brinntid på 80 timmar om man eldar dem på rätt sätt.
    Massa kramar från mig ❤️
    /Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.