Sorgset men nödvändigt..

imageHar i dag varit ute på tvingats till det tråkiga att informera om neddragningar av personalen. Även om alla väntat sig det blir det alltid tråkigt när det händer. Vi måste gå ner på ett lägre antal fast anställda och sedan ta in personal på en mer flexibel basis. Det går inte att värja sig ifrån hur jobbigt det är att informera de personer som förlorar sitt jobb och trygghet, hur nödvändigt det än är. Usch, jobbig dag helt enkelt.

imageSedan för att få någon slags miljö och tanke ombyte var jag hos X och fortsatte intervjua i 1,5 timme. Har däremot inte skrivit något ikväll och ska inte göra det heller. I morgon möten mellan 10-20 så måste försöka lyssna på lite bok nu och sedan somna tidigt. Fick i alla fall till det med att handla mat så att jag har lite av varje hemma.

imageDaniel informerade mig om att Specsavers nu har en kampanj där  progressiva glas ingår. Måste försöka få till det så att jag hinner fixa glasögon. Nu för tiden finns ju progressiva glas som ser ut som vanliga glas finns ju numera. Förr var de liksom uppdelade så att man såg att det var två olika sorters glas. På lördag kanske jag kan gå och titta och se vad det skulle kosta. Måste ju hitta rätt bågar också det har jag inte varit bra de två gånger i vuxen ålder jag köpt i vuxen ålder. Såg ju ett par jättesnygga bågar i Marbella men där är säkert glasen dyrare.. Ja, får väl undersöka lite närmare. Hur som helst så kommer det bli otroligt skönt att ha glasögon som gör att ögonen får vila från linserna mellan varven.

image

I kväll var det premiär på Lena Phs nya show på Cirkus nya scen. Tycker ju nya skivan är bra och hoppas att showen är det oxå. Bläddrade snabbt igenom en skvallertidning igår där Lena Phs ex uttalade sig om varför han lämnade henne. Det måste jag säga var lite väl över gränsen. Det var och är väl något mellan dem och varför ska han gå ut och berätta om det i skvallerpressen? Kanske finns någon anledning som man inte känner till så ska väl vare sig tycka eller döma egentligen.

Nej, nu ska lampan släckas och ljudboken på en stund. Det blev den här boken jag började lyssna på igår

image

Kram 🐰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.