En helt vanlig kväll..

imageKlarade ordmålet, det var mer än jag trodde jag skulle göra. Kan inte påstå att fingrarna flög över tangenterna men hyfsat ok gick det. Men sedan får man se när man läser om det då kan hälften av texten behöva skrivas om för det inte alls blev bra. Håller ju på att lyssna på Caroline Neuraths bok Fartblinda. Läste ju även hennes ”avslöjande” dokumentär bok om HQ härvan. Enkelt uttryckt kan man väl säga att hon här gör fiction av samma bok. Tror faktiskt inte jag lyssnar klart. Känns som om jag vet allt i förväg fast bara lite annorlunda.

 

imageI morgon  måste jag få ner mailboxen till noll igen. Nu ligger jag verkligen efter och då kan man ju undra varför jag skriver en podd istället för att läsa mail. Svaret är att då hamnar jag oundvikligen i jobbmood och börjar svara och allt annat och sen måste någon nedvarvning ske och så somnar jag så där toksent igen. I morgon är det arbetsmöten från morgon till kväll så jag kan inte somna vid fyra-tiden för då kommer jag inte orka med allt i morgon. Känns lite som en måndag hela veckan den här veckan. Men sådana veckor har vi alla då och då.

 

imageJag undrar om jag ska börja lyssna på Petter Stordalens bok i stället. Jag har kollat det är en svensk uppläsare, så jag kommer förstå vad som sägs. Eller ska jag kanske leta efter något mer insomnande. Men kommer definitvt lyssna på hans bok. I morgon ska jag bland annat ut till Fredriksborg. På hemvägen ska jag passa på att stanna och handla lite mat så att kylskåpet inte ekar tomt som det mer eller mindre gör nu. Har ju börjat kunna äta nu så då måste jag ha enkel mat hemma annars vips så har jag glömt att äta igen.

imageSå får inte glömma att skriva en inköpslista med morötter & annat nyttigt till i morgon. Borde ge mig på att laga några riktigt stora portioner av tex Mammas Burgundiska Gryta och annat och ha färdiga portioner. Det är nog det absolut bästa sättet att få till riktigt bra matrutiner för det är ju så jäkla tråkigt att stå och laga middag till sig själv.

Nu är det inte många dagar kvar till Melodifestivalen drar igång. Linda tävlar i sista deltävlingen, i Gävle. Den veckan är som en milstolpe på flera sätt. Boken måste gå till tryck, Linda i Mello och så lite annat..

Kram & Sov Gott!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.