Hårigt..

image
Stockholms modevecka är ju i full gång. Jag hoppas (eller kanske inte) att det finns något snyggare i butikerna framöver. Det är väl i och för sig inte det vanliga ”mainstream” modet som visas upp den här veckan. Kommer garanterat finnas massor ”jag vill ha” för oss vanliga i butikerna runt om. Men här shoppas det inte, här säljs det på Tradera. Har inte ens tid att gå i några butiker så det finns inte ens något ”jag vill ha” begär. Rätt enkelt.

image
Onsdag, torsdag och fredag är uppbokade men till helgen blir det ordentligt hemma SPA. Mitt badrum är lite för litet för att få den där mysiga Hemma SPA känslan men nu är det just det enda badrum jag har så då får jag väl se till att det blir lite mysigt. Att göra det större är ju inte direkt ett alternativ.

image
Resten av kvällen kommer jag ägna åt att skriva. Mål 2 000 ord, hoppas få in rätt flow så att det bara flyger över tangenterna. Men det vet man aldrig förrän efter sisådär 15 minuters skrivande. Men tycker att jag några intressanta kapitel att skriva så det borde vara rätt lätt att få till ett flyt. Men som sagt, det återstår att se.

Dags att sätta igång..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.