Bättre och bättre..

Mår bättre för varje dag som går – så skönt!
Ätit lite mer i dag så sakta men säkert kommer krafterna tillbaka. Nu har jag varit sjuk två gånger på kort tid så nu vore det rättvist om jag fick vara frisk resten av året, tycker jag.

image
Grått & tråkigt väder men har varit inne nästan hela dagen. Ett par timmar hemma hos X för fortsatt intervjuande. Nu känns det verkligen på riktigt. Delmomenten i boken är klara, vissa delar helt färdigskrivna och material finns nu för att i princip skriva klart boken. Kommer sedan kompletteras etc men inom 10 dagar är den nog färdigskriven. Ska bli så spännande med allt kring den här boken.
Jan Gilliou (stavar han så) sa för ett tag sedan att det skrivs för mycket böcker i Sverige. Det är väl bra för konsumenten som får massor att välja på men sämre för författarna som säljer färre per person. Finns väl andra sidoeffekter oxå, blir svårare att marknadsföra böcker för de säljer i allt färre ex etc. Men bokförlagen måste titta på musikbranschen och med vilken rekordfart den förändrades. Bokbranschen står inför precis samma dilemma men inte ändrar de mycket för det.. De borde de göra. Bonniers som exempel har ganska nyligen anställt en digital chef. Nu – det borde dom gjort för fem år sedan. Men det blir ofta så med de tunga elefanterna de har svårt att svänga om. Så här har vi alltid gjort – är nog något verkligen behöver glömma bort.

image
I morgon jätteviktigt möte med Fastighetsverket och tisdag viktigt planeringsmöte med Sofia. Måste komma in i detaljplaneringen av till exempel lille Hugos nya liv:) Skriva några offerter, få undan massa admin. I kväll tror jag att jag är så trött att min strängt hållna rutin att göra nästa veckas To Do lista får vänta till i morgon..

image
Först en podd och sedan fortsätta lyssna på boken och sedan en (förhoppningsvis) lång natts sömn..

Kram 🐼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.