Fått i mig lite mat..

Hurra, i dag har jag i alla fall lyckats få i mig lite mat. Det var ju inte direkt igår. Så skönt att känna att man verkligen är på bättringsvägen. Låång arbetsdag med nutid och framtid. Så någon tid för bloggande har det inte funnits i dag. Det är så skönt att kunna sätta check på nutidsgrejer så det ägnades dagen fram till två-tiden med. Sedan ett bra möte som är någon slags kombination av nutid och framtid.
image

Efter det hem och fick då i mig lite mat och typ en liter blåbärssoppa. Så nu ska jag bara vara frisk i morgon. Redigerat text och skrivit lite till ikväll. I morgon intervju igen från 12 och framåt. Behöver komplettera lite här och där i vissa kapitel. Känner mig helt trygg med att den ska bli klar i tid och hoppas hoppas att den kommer sälja bra..

image
Jag hoppar fram och tillbaka lite mellan böckerna nu på Storytel. När man skrivit i några timmar kan i alla fall inte jag bara lägga mig ner och somna utan måste lyssna lite och typ somna till en ljudbok. Nästan som när man barn och somnade till godnattsagorna:)
Har tre alternativ nu.. Stordalen känns för business för ikväll, Svensk Damtidning måste jag läsa och det känner jag inte för så det får bli Caroline Neuraths nya bok. Den jag annars lyssnar på just nu är lite för eländig och elände finns det tillräckligt av här i världen ändå så det får bli paus från den i några dagar eller så.

Hänger inte med i datum så där jättebra. Fick nästan en chock nu när jag skulle skriva bloggen, det är den 30 januari. Jag tycker det känns som sisådär 10 dagar sedan jag satt ensam med Tintin & Karisma och firade jul. Men det är ju 5 veckor sedan, nu måste jag verkligen börja bli rädd om tiden och använda den bättre. Innan jag vet ordet av så är jag 55 år om jag inte skärper mig. Det är några år dit men den dagen kommer snart vara här om jag inte drar ner på takten och får undan och sedan INTE drar igång massa nya projekt.
Något har jag lärt mig i alla fall.

image
Som tur är har jag inte lärt mig samma sak som den här 20-åriga norska tjejen. Hon lärde sig/upptäckte när hon var 16 år att hon inte egentligen inte var en människa. Född till fel art med andra ord. Så nu lever hon som en katt. Jag orkade inte läsa allt så jag vet inte om hon var vissa dagar som hon ”tvingar” sig själv att vara människa för att kunna försörja sig eller om hon försörjer sig på att vara katt. Känns lite väl märkligt och ”jag vill gärna ha lite uppmärksamhet tack” men vad vet jag. Absolut ingenting och om sanningen ska fram så är jag inte heller speciellt intresserad av vad hennes motiv och drivkraft till att vara katt är. Hon har då inte en chans mot älskade & saknade Sigge i alla fall. Det är det enda jag vet säkert..

Godnatt 😹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.